Congility 2014: xerrada sobre Estratègia de Continguts i micro empreses

A finals de juny, vaig participar al congrés internacional sobre continguts Congility 2014. M’ho vaig passar francament bé escoltant múltiples xerrades sobre com crear continguts que permetin generar bones experiències d’usuari. Gairebé totes se centraven en les dificultats que tenen grans empreses i organitzacions a l’hora de fer continguts útils. Totes, menys una: jo hi vaig participar amb una presentació sobre l’estratègia de continguts i les micro empreses. Perquè a Europa el 92% d’empreses són micro, i també necessiten crear bons continguts.   Us deixo les diapositives de la xerrada. Podeu llegir també un resum en anglès del que vaig explicar (Content Strategy at a micro scale) o fer una ullada a aquest storify, que recull els comentaris que van anar fent alguns dels assistents a través de Twitter.

 

Share Button


Comentaris tancats.