aclareix és la Clara Guasch i un equip de col·laboradors que s’entenen

La Clara Guasch lidera els projectes d’aclareix i coordina col·laboradors especialitzats en diferents disciplines. Per a cada projecte organitzem l’equip que considerem més adient.

Clara Guasch

El llenguatge i la gestió són i han estat sempre els eixos de la meva activitat professional. Les meves eines. El que m’agrada.

Vaig crear aclareix per donar suport a entitats i professionals que volen comunicar de forma sincera i eficaç. I, sobretot, per contribuir a millorar la comunicació entre entitats i usuaris. A Internet, però també en la relació més directa, en qualsevol punt d’interacció i comunicació.

Des de principis del 2013, coorganitzo el Barcelona Content Strategy MeetUp, juntament amb Fabrizio Ferri.

El 2014 tinc el privilegi de parlar a Congility i a Confab Europe, dues conferències internacionals sobre estratègia de continguts.

M’he dedicat a la docència universitària, la lingüística computacional, i la gestió i comunicació empresarial. Treballo en l’estratègia i creació de continguts des del 2007, i tinc més de 10 anys d’experiència en la coordinació d’equips i de projectes. M’he format i he treballat a Catalunya, el Regne Unit i Alemanya, i continuo formant-me cada dia a través d’Internet i en contacte amb bons professionals.

He treballat per a organitzacions grans i petites, molt consolidades i de nova creació. He viscut processos empresarials de creixement i de crisi. Amb molta sort i una mica de criteri, he anat trobant col·laboradors d’una gran qualitat humana i professional, cosa que fa la meva feina encara més interessant i agradable.

Alguns dels col·laboradors més habituals d’aclareix

Clàudia GuillemClàudia Guillem
Especialista en competències relacionals

claudiaguillem.com

Clara Grau RoigClara Grau
Dissenyadora gràfica i Publicista

claragrauroig.es

Nídia BerbegalNídia Berbegal
Arquitecta de la informació i Dissenyadora d´experiència d’usuaris

Perfil de LinkedIn

Jordi UbanellJordi Ubanell
Dissenyador gràfic especialista en comunicació visual

També treballem estretament amb professionals i empreses de programació. Et dediques al món web? A la comunicació? Si t’interessa que col·laborem en algun projecte, escriu-nos!