buy window 10 key online Here you will get the 100% Genuine Windows 10 Product Activation Keys, Office 2016 Product Keys. Windows 8.1 Product keys are on promotion buywindows10key Windows 10 Home Key Office Professional Key sale buy Office Professional 2013 Key http://www.productkeysale.com buy cheap windows 10 key buy cheap office 2016 key buy cheap office 2013 key purchase Windows 10 Professional key

Qui vol avorrir i confondre els seus usuaris? Pautes per tenir continguts eficaços.

 

Poca gent es proposa crear continguts que avorreixin, confonguin i irritin els usuaris. Tot i això, la xarxa és plena de continguts superflus, empipadors i que no duen enlloc.

Ho diu Erin Kissane en el seu petit, divertit i útil llibre The Elements of Content Strategy. I és una veritat com un temple. Aconseguir tenir continguts que satisfacin les necessitats dels usuaris (en lloc de confondre’ls i avorrir-los) i que ajudin a complir els objectius estratègics de la vostra empresa o organització no és senzill. Ni ràpid, ni intuïtiu. Però és del tot factible si es segueixen les passes que toca.

Què hem de fer per tenir continguts eficaços?

1. Seguir un procés determinat, que consisteix en:

  • analitzar molt bé el context en el qual ha de funcionar el vostre contingut
  • crear una estratègia de continguts realista
  • aplicar l’estratègia i revisar-la periòdicament

2. Saber com redactar per a cada canal (web, xarxes socials, video, etc.) 3. Assegurar-nos que el disseny i contingut van a l’una (en vam parlar fa temps: Saps què li diu un redactor a un dissenyador?) 4. A l’hora de fer un web (o qualsevol altre element de comunicació), començar sempre pels continguts. Els propers mesos aniré compartint en aquest blog alguns trucs i reflexions que us poden ser útils per crear, publicar i mantenir continguts eficaços. Mentrestant, podeu anar fent quatre proves senzilles per saber si els textos del vostre web permeten una lectura àgil, o si en realitat estan demanant un esforç als usuaris que no estan disposats a fer!

Share Button


Comentaris tancats.